Продавач/ка на деликатес

  • Објавен пред 8 месеци
  • Солета ДОО
  • Активен до 07.02.2020
  • Позиција: Продавач/трговец
  • Локација: Скопје

ИМП СОЛЕТА има потреба од лице за следното работно место

                               ПРОДАВАЧ/KA

 

 Kвалификации:

 • Минимум ССС 

• Со или без работно искуство

 

 Личен профил:

 • Одговорност и прецизност 

• Способност за тимска работа 

• Флексибилна, комуникативна и динамична личност

 • Лојалност и иницијативност 

 

 Одговорности и задачи: 

 • Услужување и продажба на целокупниот асортиман

 • Работа на каса 

 

 Услови за работа: 

 • 40 часа неделно (работа во 2 смени , 1 ден неделно слободен)

 • Пoчетна плата 16.000 + додатоци + Регрес за годишен одмор (К15) 

 

 контакт email: info@soleta.com.mk 

 

Разгледување , селектирање и интервјуирање на пријавените кандидати ќе се врши во времетраење на огласот и по завршување на истиот.  

КЛИКНИ