Инженер архитект

За компанијата: ДИУ Урбан Инженеринг ДООЕЛ Скопје е приватна градежна компанија која од самото нејзино основање во 1999 година обезбедува услуги од областа на градежништвото како на приватни инвеститори, така и на државни... повеќе за компанијата »

Урбан Инженеринг ваработува:

Инженер Архитект

 

Потребни квалификации:

  • Кандидатот треба да има солидно познавање на компјутерските програми AutoCad, ArchiCad, 3DMax, Word и Excell.
  • Пожелно е кандидатот да има искуство во изработка на архитектонски проекти за објекти од разни намени (објекти за домување, индустриски објекти и сл.). 
  • Добро владеење на англиски јазик, како и способност за тимска работа и почитување на дадени рокови е предност при изборот.    Вашето CV испратете го преку копчето АПЛИЦИРАЈ!
     

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »