Продажен персонал CEVAHIR MALL

За компанијата: Tritex underwear е водечки бренд за долна облека во Македонија, чија успешна приказна започнува од крајот на 1994 година. повеќе за компанијата »

(преземи го огласот во Word)

Продажен персонал – CEVAHIR MALL

 Компанијата ТРИТЕКС ТРЕЈД од Прилеп има потреба :

ПРОДАЖЕН ПЕРСОНАЛ

Со место на вршење на работните задачи во Скопје

Потребно образование, работно искуство, квалификации и вештини: 

  • ССС,
  • Поседување на вештини за продажба,
  • Познавање на работа со компјутер, MS Office.

Одговорности и работни задачи:

Комуникативност и љубезност,

  • Презентирање на производите,
  • Услужување на купувачите и продажба,
  • Прием и изложување на роба,
  • Работа со документација поврзана со секојдневното функционирање на продажниот салон.

Работно искуство: Со и без работно искуство, кандидатите со претходно работно искуство ќе имаат предност.

Други квалификации:

  • Поседување на добри комуникациски способности, тимски дух и спремност за долгорочна соработка

Вашите професионални биографии, испратете ги на следниот маил:  [најави се за да го видиш е-маилот] со назнака за CEVAHIR MALL.

Ќе бидат контактирани само кандидатите кои ќе влезат во потесниот круг на избор.

 

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »