Контрола на квалитет

За компанијата: Фејдом Фурнитуре ДОО е светски производител на гарнитури произведени во Македонија, од кои 95% се за извоз во Европа, Канада и Америка. Повеќе од 15 години е препознаен по својот модуларен и прилагодлив дизајн, како и високиот квалитет. повеќе за компанијата »

Работно место: КОНТРОЛА НА КВАЛИТЕТ

 • Изготвува етикети според зададен налог по елемент, модел, боја,матријал,количина, земја и линија
 • Поставува елементи на платформа според зададен налог и прави проверка во сите позиции
 • Врши класификација на готови елементи и нивно спојување според зададен налог
 • Ги запазува сите естетски, функционални и ергономски карактеристики на секој модел и во случај на неправилности го враќа елементот на нивно отклонување
 •  Врши финална контрола на квалитет на готов производ по однапред пропишани правила и

Стандарди

 • Врши контрола на намонтирани ногари и поставува конектори за спојување
 • Одговара за квалитетот на финалниот производ
 • Го чисти готовиот елемент со  средства за чистење, воздушен пиштол и четка пред пакување
 • Кај моделите за кои постојат сериски броеви во даден налог, задолжително врши усогласување на серискиот број со елемент и извршува фотографирање на моделот во однапред договорени позиции
 • Запазува процедури и спецификации за производство и контрола на квалитет
 • Се грижи за ефикасно и продуктивно извршување на својата работа
 • При забележана неправилност задолжително го известува Раководителот на сектор

Што нудиме:

 • Бараме работник кој ќе работи 8 часа активно
 • Работа само во прва смена
 • 7 дена пробен период
 • Работно време од понеделник до петок од 07-15 часот
 • Регрес за годишен одмор
 • Бесплатен топол оброк
 • Овозможени 2 паузи за оброк и кафе
 • Колективен платен одмор летен и зимски
 • Обезбеден платен превоз
 • Бонус за редовност
 • Можност за кариерна патека и напредување


  Контакт: 070 326 826

  Маил: [најави се за да го видиш е-маилот]

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »