МАГАЦИОНЕР

Стефи Поинт Козметика дооел Скопје е основана 2001 год. и е застапник на висококвалитетни Европски производители на професионална козметика, опрема и алат. Со докажани најдобри резултати, 20 години традиција и искуство, ние сме рамноправен партнер на секој успешен фризерски и козметички салон во земјата.

Распишуваме оглас за работно место - МАГАЦИОНЕР

Потребни квалификации:

  • Средно образование
  • Способност за тимска работа
  • Флексибилност и организираност
  • Одговорна и вредна личност

Доколку сте заинтересирани да станете дел од нашиот тим, Вашата кратка биографија испратете је на stefipointkozmetika@gmail.com 

 

КЛИКНИ