Се бара стоматолошка сестра

  • Објавен пред 11 месеци
  • Пзу Лотус Дент
  • Активен до 15.01.2018
  • Позиција: Доктор и медицински персонал
  • Локација: Скопје

Се бара стоматолошка сестра со или без работно искуство за работа во стоматолошка ординација на Пазар кај 26 јули.  Телефон 071 234 396

КЛИКНИ