ДИСТРИБУТЕР / ВОЗАЧ

 • Објавен пред 12 месеци
 • АТОМЕМ ДОО Скопје
 • Активен до 01.08.2019
 • Позиција: Возач/управувач
 • Локација: Скопје

(преземи го огласот во Word)

ДИСТРИБУТЕР / ВОЗАЧ

 

Услови:

 • Работно искуство од најмалку 2 години во дистрибуција од широка потрошувачка
 • Место на живеење - Скопје,
 • Задолжително е поседување на возачка дозвола со Б и Ц категорија.

 

Личен профил:

 • Комуникативност, организираност и одговорност,            
 • Динамични лица,
 • Способност за работа на терен,
 • Способност за тимска работа,
 • Способност за работа со дадени рокови и работа под притисок,

 

Одговорности и задачи:

 • Одговорен за навремена и точна достава на производите до крајната цел,
 • Внимателна испорака на производите,
 • Одговорен за протокот на документацијата,
 • Уредно чување на возилото, грижа за техничката исправност на возилото,
 • Се грижи за хигиенската исправност на возилото,
 • Извршува сродни работи по налог на претпоставен раководител.

 

Што нудиме?

 • Одлични услови за работа
 • Нето почетна плата во износ од 20.000 денари.

 

Огласот е активен 15 дена од денот на објавувањето.

 

Вашата професионална биографија (CV) и Писмо за мотивација можете да ги испратите на 

следната е-мејл адреса: info@atomem.com.mk

со задолжителна назнака на апликацијата „за Дистрибутер / Возач“.

 

КЛИКНИ