Вработување на комерцијалист

  • Објавен пред 8 месеци
  • Доника Плус Холдинг
  • Активен до 20.02.2020
  • Позиција: Продавач/трговец
  • Локација: Скопје
  • Потребни квалификации  за даденото работно место:
  1. Со работно искуство во дејност на канцелариски материјали
  2. Да поседува возачка дозвола Б-категорија.

 

Сите апликации заедно со Вашето CV да се поднесат по пошта на следната адреса:Ул.Јордан Мијалков 40, Скопје или по електронски пат на меил: eldiar@donika.mk

 

Потребна документација:

 

-копија од диплома за завршено образование,

-копија од возачката дозвола.

 

*Aпликациите без побараните документи нема да бидат разгледени од страна на кадровската комисија.

 

Контакт  тел:  070-888-973

E-mail: eldiar@donika.mk

 

Конкурсот е отворен 15 денa од неговото објавување ( 05.02.2020-20.02.2020 ).

Апликант може да биде секое лице без разлика на расна, верска, национална или политичка припадност.

 

КЛИКНИ