Web програмери

  • Објавен пред 9 месеци
  • ПРОМО
  • Активен до 27.02.2017
  • Позиција: Програмер/информатичар/дизајнер
  • Локација: Скопје

ANET NETWORK SOLUTION, компанија со седиште во Скопје има потреба од

Web програмери

за вработување на неопределено време во канцеларијата за развој на Веб Апликации, во Скопје.

  • Добро познавање на релациски бази како SQL Server и MySql
  • Добро познавање на front-end технологии: JavaScript, JQuery, Bootstrap, CSS, AngularJS исл.
  • Најмалку 1 година работно искуство

Доколку сте заинтересирани испратете C.V. на: director@anet.com.mk

Избраните кандидати кои ги исполнуваат условите ке ги поканиме на разговор.

КЛИКНИ