ПЗУ Ла Медика: Лекар

  • Објавен пред 10 месеци
  • ПРОМО
  • Активен до 13.02.2017
  • Позиција: Доктор и медицински персонал
  • Локација: Скопје

ПЗУ во Чаир , Скопје има потреба од лекар по општа медицина со работна лиценца на неопределено работно време.Услови за работа одлични.

Сите заинтересирани кандидати да испратат CV на mail: lamedika@yahoo.com

ПОТРЕБНИ КВАЛИФИКАЦИИ

  • Работна лиценца, предност познавање на албански јазик.

ТЕЛЕФОН: 02 615 5194

 

КЛИКНИ