Доставувачи на храна

За компанијата: FoodGuru е компанија за достава на храна во град Скопје. Моментално работиме со повеќе од 50 ресторани од каде доставуваме храна до крајните корисници. Од самиот почеток, наша најголема цел е да направиме... повеќе за компанијата »
 • Објавен пред 2 недели
 • Фуд Гуру ДОО
 • Активен до 16.10.2021
 • Позиција: Возач/управувач
 • Локација: Скопје

Поради зголемен обем на работа FoodGuru MK има потреба од Доставувачи на храна со полно работно време.

FoodGuru е компанија за достава на храна во град Скопје. Моментално работиме со повеќе од 70 ресторани од каде доставуваме храна до крајните корисници.
Од самиот почеток, наша најголема цел е да  ги задоволиме потребите на сите наши корисници на услугата.

Работната позиција Доставувач на храна се состои од тоа што храната се зема од ресторанот и навремено се носи кај крајниот корисник.

Што е потребно од кандидатите?

 • Возачка дозвола категорија А, А1
 • Активно управување со мотор
 • Одговорна, професионална, и посветена работа 

Што нудиме ние?

 • Вработување на неопределено време.
 • Нето плата од 20,000 денари
 • Можност за бонуси
 • Полно работно време од 8h
 • Мотор за достава на храна
 • Пријатна атмосфера

 

Сите заинтересирани кои ги исполнуваат наведените услови можат да аплицираат на емаил адресата -  [најави се за да го видиш е-маилот] .