Комерцијалист

Комерцијалист за продажба на терен.

возачка дозвола Б категорија.

работно време:Понеделник-Петок 8:00-16:00

Плата по договор

CV на e-mail:citygrandgroup@gmail.com

 

КЛИКНИ