Invikta: Машинист за управување со багер

  • Објавен пред 11 месеци
  • ПРОМО
  • Активен до 20.01.2017
  • Позиција: Останато
  • Локација: Скопје

Се бара РАКУВАЧ НА БАГЕР (29-45т.) со искуство.

Вработување со полно работно време.

Работата е претежно на површински коп за експлоатација и производство на дробен камен - агрегати за асфалт и бетон.

Површинскиот коп е на територија на општина Гевгелија.Обезбедено сместување за вработени од други градови.

ТЕЛЕФОН: 02/3245-108

 

Е-ПОШТА: invikta@t-home.mk
 

КЛИКНИ