ПРОДАЖЕН ПЕРСОНАЛ

  • Објавен пред 4 месеци
  • ПАН ЕВРОПА Л.Т.Д.
  • Активен до 12.07.2019
  • Позиција: Продавач/трговец
  • Локација: Струга

(преземи го огласот како слика)

Доколку сакате да станете дел од Галерија Струга испратете ја Вашата кратка биографија на e-мail: contact@panevropa.com.mk со назнака:  „Продавач во Струга“ до 12.07.2019год.

Ве очекуваме! 🖖

КЛИКНИ