Call Agents

КликниЈади, најголемиот сервис за достава на храна во Македонија, поради зголемениот обем на работа има потреба од вработување на четири лица на работната позиција Call Agent. Ако сакаш да работиш во динамична атмосфера,сакаш комуникација и добар си во организација можеш да бидеш дел од нашиот тим!

 

Опис на работно место:

- Работа во динамична работна средина,  

- Комуникација и организација на работа со клиенти, ресторани и добавувачи.

 

Call Agent на Македонски јазик (2 двајца):

Квалификации:

- Минимум ССС,

- Одлични комуникациски и организациски вештини,

- Позитивност и љубезност,

- Посветеност, одговорност,

- Способност за тимска работа,

- Основни познавања за работа на компјутер,

 

Call Agent на Албански јазик (2 двајца):

- Минимум ССС,

- Одлични комуникациски и организациски вештини,

- Позитивност и љубезност,

- Посветеност, одговорност,

- Способност за тимска работа,

- Основни познавања за работа на компјутер,

-Активно познавање на Албански јазик

 

Ние нудиме:

- Работа во две смени,

- Атрактивна плата според квалификации,

- Можност за заработување на дополнителни бонуси.

- Можност за напредок.

 

Заинтересираните кандидати можат да ги достават апликациите во форма на CV на следната email адреса  [најави се за да го видиш е-маилот]  

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »