Персонал за продажба (м/ж)

Персонал за продажба (м/ж)

Алфа Електроник има потреба од персонал во продавницата на Булевар 1ви мај 56 ( кај Црн Мост ).

- Работа во 2 смени (прва смена: од 08h до 15h; втора смена: од 13h do 20h).

- Платен период на обука и прилагодување

Потребни особини кои лицето треба да ги поседува:

•           Љубезност

•           Комуникативност

•           Способност за тимска работа

•           Желба за константно надоградување  

За пријавување потребно е да се приложи CV ( со фотографија ) во Алфа Електроник на Булевар 1-ви Мај бр.56 -  Битола ( кај Црн Мост ) или да се испрати на е-маил: [најави се за да го видиш е-маилот]

Дополнителни информации на моб: 075 251 254

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »