Илустратори на цртежи од областа на архитектура

GermanDrawings има потреба од 5 илустратори на цртежи од областа на архитектурата. Кандидатите треба да ги исполнуваат следните услови:

  • Основно познавање на CorelDraw или AutoCad
  • Познавање на Англиски или Германски јазик
  • Одлично толкување на технички цртежи од областа на архитектурата
  • Да се подготвени да работат во тим, професионално и долгорочно да се посветат на свијата кариера

Сите заинтересирани кандидати треба испратат биографија исклучиво на англиски јазик на mail@germandrawings.com најдоцна до 26.03.2017

КЛИКНИ