Ideal Auto Service: Автомеханичар - 3

 • Објавен пред 7 месеци
 • ПРОМО
 • Активен до 25.03.2017
 • Позиција: Програмер/информатичар/дизајнер
 • Локација: Скопје

Нов отворен Авто Сервис Идеал има потреба од автомеханичар (мајстор), помошник и чирак.

Сите заинтересирани кандидати да испратат CV на: info@autoideal.com.mk

Избраните кандидати ќе бидат повикани на разговор.

Потребни квалификации:

 • Минимум ССС - Завршено образование од соодветната област
 • Работно искуство како авто-механичар
 • Познавање на Турски јазик
 • Работа со компјутери и работа со дијагностички уреди за возила
 • Возачка дозвола – Б категорија
   

Очекувани вештини и способности:

 • Самоиницијативност и одговорност при извршување на работни задачи
 • Способност за тимска работа
 • Способност за работа под притисок и на кратки рокови

ТЕЛЕФОН: +38970687684

Адреса: Боца Иванова, 35

Веб сајт: www.autoideal.com.mk

 

Отворени се 3 работни позиции.

Краен рок за аплицирање: 15/04/2017

КЛИКНИ