Монтер за пвц и алуминиумска столарија

  • Објавен пред 10 месеци
  • БИ СИС ООД
  • Активен до 16.09.2017
  • Позиција: Градежник и мајсторски работи
  • Локација: Скопје

Градежна компанија - дизајнира, произведува и инсталира прозорци и врати, суспендирани фасади, алуминиумски композитни панели, стаклени конструкции - регрутира монтери за работа на сајтови во Бугарија и Австрија. Компанијата нуди обука за луѓе без искуство. Искусни луѓе почнуваат со повисока плата.

КЛИКНИ