ВОЗАЧ СО „Е“ КАТЕГОРИЈА

  • Објавен пред една недела
  • MAKOSPED TRANS DOOEL SKOPJE
  • Активен до 10.07.2020
  • Позиција: Возач/управувач
  • Локација: Скопје

Се бара возач на камион - E категорија.

Потребно е да се поседува сертификат за меѓународен транспорт.

контакт Маја Радуновиќ: 070 346 989

e-mail: info@makosped.com.mk

КЛИКНИ