Продавачи/ки за работа во Охрид

ТП Марлборо има потреба од вработени поради зголемување на обемот на работа.

Заинтересираните да се јават на 075/232-078 или 075/391-904 или да дојдат во маркет Марлборо на ул.Јане Сандански бр,106 на информативен разговор.

Заинтересираните не треба да поседуваат некоја посебна стручна спрема.

Работникот треба да поседува:

  • Основни принципи за култура и однесување со клиенти и колеги
  • Хигиена на високо ниво
  • Услужливост
  • Идеи за зголемување на продажбата 

Врз основа на овие квалификации ќе се одреди висината на платата.

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

Внеси нов оглас

барај огласи за вработување » барај останати огласи »