За работа во аптека - Центар

  • Објавен пред 9 месеци
  • Еурофарм
  • Активен до 17.05.2018
  • Позиција: Доктор и медицински персонал
  • Локација: Скопје

Активни огласи од Еурофарм:

За работа Во аптека Оризари, Кочани

Се бара дипломиран фармацевт или фармацевтски техничар за работа во аптека во Центар.

Предност со искуство.

CV на eurofarm@eurofarm.com.mk

 

КЛИКНИ