Агент за директна продажба

Плата од 24.000 ден. до 50.000 ден.

За компанијата: Нашата компанија Аква Бренд има ексклузивно застапништво, на нашиот партнер АкваФилтерс од Америка, за целиот пазар на Македонија. АкваФилтерс е интернационална организација која се занимава со промовирање... повеќе за компанијата »
 • Објавен пред 3 недели
 • Аква Бренд ДОО
 • Активен до 26.01.2023
 • Позиција: Комерцијалист/Агент
 • Локација: Скопје
 • Веб: akvabrend.mk/

Аква Бренд е фирма која се занимава со промовирање и продажба на домашни системи за пречистување на вода за пиење.

Заради зголемена побарувачка и захтеви на потрошувачи, потребни ни се сериозни луѓе, што си активно барат работа, сакат да работат и сакат да заработуват.

За презентации со Бизнис клиенти низ Скопје.
Продажба на Диспанзери за Вода за фирми.    

Потребни квалификации:

 • со претходно искуство во директна продажба, во фирми како Кирби, Цептер, Вулмарк, Осигурување....

Возраст и пол не е битна.

Обезбедена стручна обука за презентирање на продукти и продажба.

Личен профил:

 • одлични комуникациски и презентерски вештини,
 • организираност,
 • одговорност,
 • работа во тим и способност за самостојна работа

Фиксна плата + процент од продажбите+ бонуси..... Заработка од 25-60 иљади.

Работно време пон-петок од 11:00 - 17:00 сат

Само за Сериозни и Одговорни луѓе.

Апликација на маил:  [најави се за да го видиш е-маилот]

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »