Комерцијалист - Дистрибутер

За компанијата: Tritex underwear е водечки бренд за долна облека во Македонија, чија успешна приказна започнува од крајот на 1994 година. повеќе за компанијата »

(преземи го огласот во Word)

Комерцијалист - дистрибутер

 •  Објавен на:05.02.2024
 •  Тритекс Трејд ДОО Прилеп
 •  Активен до: 20.02.20124
 •  Индустрија: Текстилна
 •  Позиција: Комерцијалист - дистрибутер
 •  Локација: Прилеп

Компанија ТРИТЕКС ТРЕЈД од Прилеп има потреба од:

Комерцијалист - дистрибутер - Прилеп

Kвaлификации:

 • Возачка дозвола B категорија;
 • ССС
 • Кандидатите со претходно работно искуство ќе имаат предност.

Опис на работни задачи:

 • Возење и достава на роба на територијата на С. Македонија ;
 • Одговорност за протокот на документација (фактури, повратници и др.);
 • Планирање и организирање на продажни активности ;
 • Следење на продажбата и превземање на активности за зголемување на продажбата ;
 • Развивање и одржување на односите со клиентите.

Други квалификации:

Поседување на преговарачки вештини, ефикасна комуникација, принципиелност и спремност за долгорочна соработка.

Вашите професионални биографии, испратете ги на следниот маил:  [најави се за да го видиш е-маилот] со назнака за Комерцијалист - дистрибутер.

Ќе бидат контактирани само кандидатите кои ќе влезат во потесниот круг на избор.

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »