Продавач

За компанијата: Баукит е компанија чија основна дејност е трговија со градежен алат, скали, скелиња и останат придружен асортиман. Производи: • Гарден црева • Скали • Скелиња • Тркала • Машини и алат за... повеќе за компанијата »
  • Објавен пред една недела
  • БАУКИТ ГРУП ДОО
  • Активен до 04.03.2021
  • Позиција: Продавач/трговец
  • Локација: Скопје

Активни огласи од БАУКИТ ГРУП ДОО:

Магационер помошник

Компанијата БАУКИТ ГРУП ДОО, има потреба од ангажирање на продавач во малопродажен салон во Скопје.

Асортиманот на производи, предмет на продажба, опфаќа голем избор на рачен и електричен алат, скали и скелиња, како и останат придружен асортиман за градежништво и индустрија.

Предност ќе имаат кандидатите со претходно работно искуство во областа.