Новинар/ка, видео монтажери, снимател и камерман

  • Објавен пред 10 месеци
  • ПРОМО
  • Активен до 28.09.2017
  • Позиција: Новинар/Медиум
  • Локација: Скопје

Новинска Агенција Журнал.мк од Скопје е информативен портал, која има потреба од млади, енергични лица со ентузијастички дух и желба за тимска работа за следните работни позиции за повеќе отворени работни места

1 - Новинар(ка)
1 - Видео монтажери 
1 - Снимател и камерман


Кандидатите што ги бараме треба да имаат стручно познавање од потребната област за секоја од наведените позиции; поседуваат одлични компјугерски вештини; одлично го владеат англискиот јазик; се млади, енергични и проактивни, со позитивен став кон работата; се исполнителни, одговорни и флексибилни; имаат работно искуство од најмалку 2 години во својата област. 

Доколку сте заинтересирани да му се придружите на нашиот тим амбициозни млади кадри, Ве охрабруваме!

Мотивационо писмо заедно со Вашата куса биографија, со задолжителна назнака за позицијата за која аплицирате, на нашата адреса: director@zhurnal.mk 

Напомена: Само кандидатите кои ги исполнуваат наведените барања ќе бидат повикани на интервју.

КЛИКНИ