Оглас за работа "Live booking"

 • Објавен пред 3 месеци
 • ДТУ Њу Ејџ Компани
 • Активен до 26.04.2019
 • Позиција: Останато
 • Локација: Цела Македонија

Доколку си личност која лесно комуницира и се изразува, секогаш зрачиш со позитивна енергија, и најважно, бараш нов предизвик во животот, ние би сакале да те запознаеме.
Биди и ти дел од нас, биди дел од младиот и амбициозен тим на нашата компанија.

Потребни квалификации:

 • Возраст до 35 години
 • Уредна личност
 • Одговорна личност
 • Услужлива личност
 • Многу ПОЗИТИВНА личност
 • Тимски играч

Опис на работно место: 

 • Работни денови од понеделник до петок, 7 h дневно.
 • Почетна плата од 15.000 до 25.000 денари.
 • Платени трошоци за сместување и храна
 • Вработување на неопределено време
 • Локација на работното место е низ цела територија на Македонија
 • Работното место во текот на летниот период можно е да биде и во Грција

Доколку ова ти звучи интересно и веруваш во себе, испрати го твоето CV на: newage.hr.de@gmail.com
Само одбраните кандидатки ќе бидат повикани на интервју, најкасно до 26.04.2019.

За повеќе информации на: 076/ 556-184.

КЛИКНИ