Асистент на продажба - Скопје Чаир

За компанијата: ТЕХА ДОО е лидер во Македонија во сферата на производство на тоалетна хартија и салфети. Постои од далечната 1991 год и со досегашното опстојување на македонскиот пазар израсна во сериозна компанија со... повеќе за компанијата »
  • Објавен пред 2 недели
  • ТЕХА ДОО
  • Активен до 27.07.2021
  • Позиција: Продавач/трговец
  • Локација: Скопје

(преземи го огласот како PDF)