Стоматолог

Приватна здравствена организација – ординација по општа стоматологија БМЈ – Охрид објавуа оглас за вработување на:

ДОКТОР НА СТОМАТОЛОГИЈА 

                        - 2 извршители -

   ПОТРЕБНИ КВАЛИФИКАЦИИ И ПОЗНАВАЊА

  • Завршен стоматолошки факултет
  • Положен стручен испит
  • Валидна Лиценца за работа за општа стоматологија
  • Познавање на англиски и/или албански јазик се смета за предност
  • Способност за преземање иницијатива и мотивираност за постојана доедукација/надградба на знаењата
  • Способност за тимска работа
  • Висока работна етика

 

ПЗУ БМЈ е етаблирана стоматолошка ординација која постои веќе 20 години. Во неа работи динамичен и искусен тим кој во континуитет ги развива своите вештини и е во чекор со најновите достигнувања во стоматологијата.

Ординацијата нуди можност за работа во динамични услови, надградба на знаења, развој на стручни знаења и вештини и услови за добра заработка во корелација со знаењата, вештините и остварената работа.

 

Апликациите (вклучувајќи и CV со фотографија) треба да бидат доставени на email:  hr@mayamedical.mk или во печатена форма, во затворен плик во ординацијата на адреса: ПЗУ БМЈ –Охрид, ул. Гоце Делчев 36, 6000 Охрид, со назнака: “за оглас за вработување”

 

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »