Продажен агент

  • Објавен пред 2 недели
  • Антариас
  • Активен до 14.10.2021
  • Позиција: Продавач/трговец
  • Локација: Скопје

Антариас партнер на А1 мобилен оператор бара Агенти за продажба  за вработување во Илинден и Скопје, во специализирани продажни места за услуги и продажба на мобилна телефонија. Доколку сакате да станете дел од нашата фирма, во која приоритет се тимска работа, професионална комуникација и ориентираност кон клиентите, одговорни и принципиелни, Be покануваме да аплицирате.

Вашето CV  со фотографија испратете го на e-mail: [најави се за да го видиш е-маилот] со назнака: ЗА ВРАБОТУВАЊЕ- Илинден - Скопје  или аплицирајте на нашата веб страна  www.antarias.com.mk 
Ке бидат контактирани само кандидатите кои ги исполнуваат критериумите за работа на Антариас.