Ортопедски техничар

Плата од 27.500 ден. до 30.000 ден.

Про-Ортос Медикал има потреба од вработување на лице за:

Изработка на индивидуални ортопедски помагала.

Потребни квалификации:

  • Завршено средно училиште,
  • Познавање на странски јазик (Англиски)
  • Познавање и работа со компјутери.
  • Возачка дозвола Б категорија

Вашите податоци (CV) можете да ги испраќате на емаил адресата: [најави се за да го видиш е-маилот]

 

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »