За работа во аптека во Македонски брод

  • Објавен пред 7 месеци
  • Еурофарм
  • Активен до 14.03.2018
  • Позиција: Доктор и медицински персонал
  • Локација: Македонски Брод

Се бара:

 

Фармацевтски техничар или дипломиран фармацевт за работа во аптека во Македонски брод.

 

CV на маил: eurofarm@eurofarm.com.mk

КЛИКНИ