Артисофт: Асистент за продажба и маркетинг

 • Објавен пред 9 месеци
 • Артисофт
 • Активен до 18.02.2017
 • Позиција: Продавач/трговец
 • Локација: Скопје

Артисофт – компанија за софтверски бизнис решенија,има потреба од Асистент за продажба и маркетинг на продуктите и услугите кои што ги нуди компанијата.

Заинтересираните кандидати да испратат кратка биографија на e-mail: info@artisoft.mk со назнака “За работно место асистент за продажба и маркетинг” најдоцна до 19.02.2017

ПОТРЕБНИ КВАЛИФИКАЦИИ

 • завршено ССС/ВСС
 • работно искуство во маркетинг дејност ќе се смета за предност
 • познавање на Англиски јазик
 • способност за тимска работа
 • одговорност, професионалност, лојалност
 • добри комуникациски и организациски вештини
 • познавање на интернет алатки за пребарување и истражување

Е-ПОШТА: info@artisoft.mk

КЛИКНИ