Продавач/ка

За компанијата: Амбрела Корпорација Доо Скопје . е основана во 2013 година. За осум години колку што сме на пазарот се изборивме за позиција на лидер во продажба и дистрибуција на електронски цигари и течности за електронски цигари. повеќе за компанијата »
 • Објавен пред една недела
 • Umbrella Corporation
 • Активен до 11.12.2021
 • Позиција: Продавач/трговец
 • Локација: Скопје

(преземи го огласот во Word)

Амбрела Корпорација Доо Скопје . е основана во 2013 година. За осум години колку што сме на пазарот се изборивме за позиција на лидер во продажба и дистрибуција на електронски цигари и течности за електронски цигари.

Ако сакате да работите со луѓе, секогаш сте љубезни, насмеани и услужливи и подготвени да го слушате вашиот соговорник, лесно можете да ги решавате конфликтите, брзи сте, остроумни и флексибилни и сакате да работите за една од највлијателните регионални компании - апсолутен лидер во увоз и дистрибуција на електронски цигари, течности и додатоци, ве покануваме да се придружите на нашиот тим и да аплицирате за позицијата:

Работник во малопродажба (м/ж) ПРОДАВАЧ

Локација: Скопје

Опис на работно место:

 • Работа со клиенти во малопродажен објект
 • Одговарање на прашања на клиентите и решавање на нивните грижи и проблеми
 • Помош на клиентите при изборот на производи
 • Упатување на клиентите за правилен систем на инсталација, употреба и складирање на производите
 • Примање на поплаки согласно прописите на компанијата
 • Работа со каса
 • Извршување на други работи пропишани од извршниот директор на друштвото

Услови:

 • Претходно работно искуство на исти или слични работни места
 • Минимум IV степен
 • Компјутерски вештини
 • Ориентација на резултати
 • Флексибилност во прифаќањето и извршувањето на работните задачи

Ви нудиме:

 • Работете во предизвикувачко опкружување, во кое постојано ќе се подобрувате и созревате професионално
 • Очекуваме да работите напорно, а вашите напори ќе бидат препознаени и соодветно наградени.

Доколку сте заинтересирани за работа во Umbrella, аплицирајте за наведената позиција преку опцијата „АПЛИЦИРАЈ ЗА ОГЛАС“ или со испраќање на апликација (CV) на email: [најави се за да го видиш е-маилот]