Економист

  • Објавен пред 9 месеци
  • ПРОМО
  • Активен до 28.02.2017
  • Позиција: Економист/сметководител/ревизор
  • Локација: Скопје

ОПИС:

  • Работно искуство минимум 1 година (предност имаат кандидати со претходна работнa позиција во сметководство и познавање на софтвер ПАНТЕОН)
  • Одлично познавање на деловен англиски јазик
  • Одлично познавање на MS Office (Excel - напредно познавање)

ТЕЛЕФОН:

02/5117-414

Вашите CVa доставете ги на следната е-маил адреса: ivana@medex-farm.mk

КЛИКНИ