Персонал за продажба во Илинден

ЖИТО МАРКЕТИ има потреба од
Персонал за Продажба во: ИЛИНДЕН

Потребни квалификации:

  • Минимум ССС
  • Комуникативна, флексибилна и професионална личност
  • Претходно работно искуство ќе се смета за предност

Работни услови:

  • Работа во две смени, 40 часа неделно
  • Почетна плата 17.700 ден. + бонуси, платен минат труд, регрес за годишен одмор
  • Се почитуваат Законските одредби во однос на пријавување на полно работно време, здравствено осигурување, годишни одмори и сл.
  • Ментор кој ќе биде задолжен побрзо да ве насочи во работата
  • Можност за напредување

ИСПРАТИ CV на: [најави се за да го видиш е-маилот]
Инфо на тел. број: 077/ 615 479

„БИДЕТЕ И ВИЕ ДЕЛ ОД НАШЕТО СЕМЕЈСТВО“