Оглас за вработување програмер

  • Објавен пред 11 месеци
  • Ентер ДОО
  • Активен до 09.12.2017
  • Позиција: Програмер/информатичар/дизајнер
  • Локација: Охрид

Ентер доо, за потребите на своите работни единици во Охрид и Скопје објавува слободни работни места за:

1.  Апликативен програмер со потребни квалификации:

• завршено високо образование од информатички/компјутерски науки 

• одлично познавање на англискиот јазик,

• познавање на следните технологии  .NET, ASP.NET MVC

• искуство со C#, SQL, LINQ, JavaScript, HTML CSS, Version Control TFS

• познавање на сметководство и ERP програми ќе се смета за предност

• возачка дозвола Б категорија,

За наведените работни места може да конкурираат лица со и без работно искуство. 

Заинтересираните кандидати ќе бидат интервјуирани и тестирани за проверка на нивните квалификации. 

Рок за доставување на апликации:  15.12 2017 (петок).

Начин на доставување на апликации CV-a: по пошта, лично или е-маил.

Доставување на апликации и информации во просториите на Ентер, на ул . Јане Сандански бр.26 во Охрид и на ул. Загребска 28 во Скопје, секој работен ден од 08 до 16 часот и на телефон 046 231-270 или на е-маил: jobs@enter.com.mk . Лице за контакт информации: Љубинка Кочовска. 

КЛИКНИ