Интер Ал-Пин: Бравар

  • Објавен пред 11 месеци
  • ПРОМО
  • Активен до 31.01.2017
  • Позиција: Занаетчија
  • Локација: Скопје

ОПИС

ДПТУ ИНТЕР АЛ ПИН поради зголемен обем на работа, бара бравари-мајстори со искуство во работата.

Заинтересираните кандидати нека се јават на 02/2033-001.

ПОТРЕБНИ КВАЛИФИКАЦИИ:

  • ССС

ТЕЛЕФОН: 02/2033-001

Е-ПОШТА: interalpin@interalpin.com.mk
 

 

КЛИКНИ