Медицински Претставници

 • Објавен пред 2 недели
 • Бета Фарм
 • Активен до 24.09.2021
 • Позиција: Фармацевт/фармацевтски техничар
 • Локација: Цела Македонија

(преземи го огласот како слика)

Компанијата БЕТА ФАРМ ДООЕЛ Скопје, генерален увозник и дистрибутер за производите на САЛУС-ХАУС Германија, објавува оглас за вработување за следните две работни места:

Медицински претставник  - 1 (еден) извршител за реон Прилеп, Битола, Охрид, Струга, Кичево

Медицински претставник - 1 (еден) извршител за реон Велес, Кавадарци, Неготино,Штип, Струмица, Гевгелија

Потребни квалификации:

 • ВСС - Завршен Медицински, Стоматолошки или Фармацевтски Факултет; 
 • Работно искуство како претставник ќе се смета за предност;
 • За овие работни позицији пожелно е кандидатите да се со живеалиште во некој од споменатите градови;
 • Возачка дозвола Б - категорија;
 • Висок степен на одговорност, ефикасност и ефективност
 • Работно време - од 08:00 часот до 16:00 часот, од понеделник до петок.  

Заинтересираните кандидати да испратат кратка биографија (CV) - 

на е-маил [најави се за да го видиш е-маилот] .