Дистрибутер на опрема за греење со Б категорија

За компанијата: Врвна Опрема за Греење и Ладење / Климатизација / Топлински Пумпи / Греење на Пелети / Радијатори / Подно Греење / Фенкојлерско Греење и Ладење / Проектирање Продажба и Сервис / Дел од брендовите со коишто... повеќе за компанијата »

ТЕХНО АУТО ДООЕЛ Скопје е фирма со над 33 годишно искуство и активна работа во областа на греење и климатизација. Специјализирани сме за инженеринг, продажба и изведба на термотехнички инсталации. Потесна специјалност ни се продажба и монтажа на топлинските пумпи, климатизација, греење на пелети, изведба на инсталации со радијатори, подно греење, фенкојлери, калорифери и слично.

ТЕХНО АУТО ДООЕЛ Скопје  е генерален застапник за голем број реномирани Европски и Светски берндови од областа на греење и климатизација за територијата на Р. С. Македонија.

Повеќе информации за нашата фирма можете да погледнете на нашиот вебсајт:

https://tehnoauto.com.mk/

* За допотполнување на нашата екипа имаме потреба од нови работници на позиција:

Дистрибутер на опрема за греење и ладење со минимум Б Категорија

Потребни квалификации:

  • Поседување на возачка дозвола од Б Категорија

Ние нудиме:

  • Конкурентни и исклучително редовни месечни примања
  • Здравствено и пензиско осигурување на полн износ на плата
  • Работа во фирма со долгогодишно постоење и традиција
  • Стабилно работно место и работа со дружељубива екипа, во која што се цени и почитува тимската работа

Работната позиција е претежно за Скопје, со повремени дистрибуции и до другите градови во Македонија, со стандардно работно време од 08:00 до 16:00 часот

Телефон за контакт:

071 257 086

070 228 600

e-mail - на кој можете да ни испратите Ваше CV:

[најави се за да го видиш е-маилот]

[најави се за да го видиш е-маилот]

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »