Општи работници

  • Објавен пред 8 месеци
  • KITKA Plant Farm
  • Активен до 21.02.2017
  • Позиција: Останато
  • Локација: Скопје

Kitka Plant Farm има потреба од сезонски работници за работа во оранжерија.

Дејност производство и продажба на цвеќе, украсни растенија и зачински билки.

Профил: Оператори - Општи работници во производство и продажба

Постои можност за понатамошен ангажман на неопределено време.

Кратка биографија испратете на 

e-маил: izkitka@gmail.com

тел. 078 317 364

КЛИКНИ