Телефонски оператори - Турски јазик / Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi

За компанијата: ПАВ МОТИВИ работи во партнерство со своите клиенти и комбинација на доверливи високо квалификувани кандидати со кои преку специјални извори се обидуваме да испорачаме одлични работни односи, без оглед... повеќе за компанијата »
  • Објавен пред 3 недели
  • ПАВ Мотиви
  • Активен до 13.01.2021
  • Позиција: Останато
  • Локација: Скопје

Активни огласи од ПАВ Мотиви:

Social Media and Marketing Manager - Junior CRM Account Manager

ПАВ Мотиви, за свој клиент, интернационална консалтинг компанија, има потреба од телефонски оператори со одлично познавање на Турски Јазик. бара:

Телефонски оператори - Турски јазик / Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi

 

Gerekli nitelikler:

- En az lise mezunu olması;

- İleri seviyede yazılı ve sözlü Türkçe bilgisine sahip;

- MS Office uygulamasına hakim;

- Sözlü iletişim becerileri kuvvetli, akıcı bir diksiyona sahip;

- Telefonda etkin iletişim kurabilen, ikna kabiliyeti yüksek ekip arkadaşları arıyoruz.

 

Профил на кандидатот:

- Завршено минимум средно образование;

- Одлично познавање на турски јазик;

- Основно познавање на MS Office;

- Одлични комуникациски вештини, eлоквентност и дикција;

- Одлични работни услови со надпросечни месечни примања.

 

Сите кандидати кои ги исполнуваат горенаведените услови, нека испратат CV на e-mail: [email protected]

 

Изборот ќе се изврши согласно условите и роковите предвидени во Законот за работни односи. 

Согласно Законот за заштита на лични податоци, по истекот на рокот за избор на кандидатот сите пристигнати биографии ќе бидат уништени.