ПЕРСОНАЛ ЗА ПРОДАЖБА / КОМЕРЦИЈА

Фирмата Југоекспорт Стил Скопје е основана во 1991година. Југоекспорт Стил е фирма чија дејност е продажба на мебел за секаква употреба. Нашата компанија нуди мебел за сечиј вкус, од странско но и домашно производство. Моментално фирмата има над 40 вработени. 

Во моментов имаме потреба од проширување на својот тим, на позиција: "ПЕРСОНАЛ ЗА ПРОДАЖБА / КОМЕРЦИЈА" Лицето ќе работи во нашите салони за Мебел во Скопје и ќе биде одговорен за продажба и комуникација со клиенти.

Потребни калификации на кандидатот: 

  • Образование - ССС
  • Со или без работно искуство (работно искуство е предност) 

Личен профил на кандидатот: 

  • Самоиницијативност при извршување на работните задачи 
  • Одлични комуникациски и организациски способности
  • Способности за организација, индивидуална и тимска работа 
  • Способност за работа под притисок

Компанијата Југоекспорт Стил нуди:

  • Работа во стабилна фирма
  • Многу добра финансиска стимулација
  • Можност за напредок

Заинтересираните кандидати да ја достават својата CV (кратка биографија)  најдоцна до 10.06.2019 на  e-mail: info@jugoexportstil.com.mk

КЛИКНИ