ИНЖЕНЕРИ ЗА ДИЗАЈН И КОНСТРУКЦИЈА

Активни огласи од ВАН ХООЛ МАКЕДОНИЈА ДООЕЛ ИЛИНДЕН:

АДМИНИСТРАТОР ЗА ЦАРИНА И ЛОГИСТИКА

Ван Хоол Македонија, белгиски реномиран производител на автобуси, лоциран во Технолошко Индустриската Развојна Зона – Скопје 2, во Бунарџик/Илинден, контакт тел.бр. (02) 551-2851, има потреба од нови вработувања за извршување на работни задачи на работното место

 

Инженери за дизајн и конструкција

 

Работни задачи:

  • Изработка на 3D модели,
  • Изработка и работа со склопови,
  • Изработка на работилнички цртежи,
  • Анализа на зададени проблеми и изготвување на предлог решенија по однос на истите.

 

Потребно образование вештини и способности:

  • ВСС – факултет од областа на техничките науки, пожелно Машински факултет,
  • Солидно познавање на CAD софтверски алатки. Предност ќе имаат апликантите со искуство во работа со PRO ENGINEER или CREO,
  • Познавање на работа со пресметка по метод на конечни елементи (FEA),
  • Солидно познавање на англискиот јазик (чита, пишува, говори),
  • Напредно познавање на MS Office.

 

Доколку сте заинтересирани испратете го Вашето CV (работна биографија) на англиски или на македонски јазик на www.vanhool.mk, во делот “отворени работни места”.

Само селектираните кандидати ќе бидат повикани на разговор. 

Краен рок за доставување на апликациите: 24/01/2018

Исклучиво апликациите доставени преку www.vanhool.mk ќе бидат земени во предвид.

 

КЛИКНИ