СМЕТКОВОДИТЕЛ

 • Објавен пред 4 месеци
 • CASTINVEST
 • Активен до 13.06.2019
 • Позиција: Економист/сметководител/ревизор
 • Локација: Скопје

CASTINVEST е иновативна компанија за производство на одлеаноци од сив и нодуларен лив, која се позиционира на врвот како една од водечките компании со врвен квалитет на производи и услуги кои ги пласира на домашниот и меѓународниот пазар.

Со својата работа се стремиме кон деловна совршеност во сопствената дејност, иновативен развој на производите и процесите како и непрекинато зголемување на продуктивноста и квалитетот. Изработуваме фазонски делови наменети за водоводни и гасовни инсталации, канализациска арматура, одлеаноци од алуминиум за машинска индустрија

Каст Инвест Доо има потреба од следната работна позиција:

 

СМЕТКОВОДИТЕЛ

 

Потребни квалификации:

 • ВСС Економски факултет
 • Работно искуство не помалку од 3 години (работа во производна компанија )
 • Одлично познавање на англиски јазик во говорна и пишана форма
 • Напредно познавање на Microsoft Excel, Power Point  и одлично познавање на другите MS Office апликации
 • Познавање и користење на сметководствен софтвер (работа во Panteon се смета за предност)
 • Лиценца за овластен сметководител

 

Oдговорности:

 • Прием, книжење на влезна/излезна материјална и финансиска документација
 • Архивирање на документи
 • Водење на основни средства и пресметка на амортизација
 • Пресметка на плата, ДДВ пријави, изготвување на завршна сметка
 • Изработка и контрола на финансиски извештаи за тековното работење
 • Следење и спроведување на законски процедури и легислативи

 

Ние нудиме:

 • Можност да сте дел од голема регионална компанија
 • Стабилност и можност за развивање
 • Градење на успешна кариера
 • Можност за надградба на професионален план
 • Одлични услови за работа – атрактивна и динамична работа
 • Професионална обука според личните потенцијали и потребите на компанијата
 • Мотивирачки месечен надоместок и пакет бенефиции.

 

Апликација

Преку испраќање на ваше CV на hr@castinvest.mk или испраќање на адреса Castinvest, ул. Перо Наков, број 120, 1000 Скопје. Со самото аплицирање на овој оглас, давате согласност Вашите податоци да бидат задржани и користени од компанијата во рок од 6 (шест) месеци

КЛИКНИ