Шанкер\ка и келнер\ка

  • Објавен пред 6 дена
  • ОПУС - ИЗЗИ ДОО
  • Активен до 08.12.2021
  • Позиција: Келнер/угостител/туризам
  • Локација: Скопје

ИЗЗИ кафе кој се наоѓа во ТЦ Зебра - Капиштец има потреба од шанкер\ка и келнер\ка со работно искуство.

Придружи се во тимот на ИЗЗИ.

Број за контакт: 026121806 ; 078306806