Продавачи во Скопје

 • Објавен пред 7 месеци
 • Нептун Македонија
 • Активен до 12.02.2019
 • Позиција: Продавач/трговец
 • Локација: Скопје

НЕПТУН МАКЕДОНИЈА, најголемиот регионален малопродажен ланец за техничка стока, поради понатамошен развој на своите операции и проширување на тимот, распишува оглас за вработување на:

 

ПРОДАВАЧИ

3 извршители, со место на вршење на работните задачи во Скопје

 

Потребно образование, работно искуство, квалификации и вештини: 

 • ССС;
 • Поседување на вештини за продажба; 
 • Претходно работно искуство во продажба на бела техника, ИТ, ТВ, аудио и видео опрема ќе се смета за предност;
 • Познавање на работа со компјутер, MS Office, Internet Explorer;  
 • Познавањето на англиски јазик ќе се смета за предност;
 • Позитивен став, тимски дух, желба за учење и постигнување успех

 

Одговорности и работни задачи:

 • Услужување на купувачите и продажба на бела техника, ИТ, ТВ, аудио и видео опрема;
 • Работа со документи поврзани со секојдневното функционирање на продажниот салон;
 • Континуирано учење на техничките карактеристики на производите за продажба;
 • Други работни задачи поврзани со секојдневното функционирање на продажниот салон;

 

Што нудиме?

 • Одлични услови за работа во средина со амбициозен и професионален тим;
 • Континуирана обука и можност за напредување;
 • Можност за остварување на дополнителен продажен бонус и наградувања;
 • Работа во смени, вкупно 40 часа неделно;

 

Доколку сакате да станете дел од успешна компанија која 20 години опстојува на врвот и брои над 400 вработени, која вложува во развој и унапредување на своите вработени, чиј приоритет е квалитетна услуга и задоволни купувачи, испратете ја Вашата кратка биографија на e-мail: vrabotuvanje@neptun.mk, со назнака:  “Оглас за продавач во Скопје” или преку пополнување на веб апликацијата.

 

 

Општи правила за аплицирање:

 • Именување на документ за аплицирање - CV (име и презиме на апликантот).
 • Назнака на позицијата за која се аплицира
 • Согласно Законот за заштита на лични податоци Ве молиме во текстот на е-поштата да наведете дали прифаќате Вашите податоци да се чуваат во збирката за идни вработувања во НЕПТУН МАКЕДОНИЈА или сакате Вашите лични податоци да бидат уништени по истекот на активниот оглас. Доколку нема никаква напомена од Ваша страна, податоците ќе бидат уништени.

 

 

КЛИКНИ