Електричар

  • Објавен пред 4 месеци
  • Т.Х.Ц Куалити Груоп
  • Активен до 16.08.2019
  • Позиција: Електро/машински техничар
  • Локација: Скопје

Компанијата Т.Х.Ц Куалити Груоп ДОО има потреба од електро техничар за работа со ниска струја на објект во Росоман.

Заинтересираните кандидати треба да ги исполнуваат следните критериуми:
- Минимум 3 години работно искуство во областа
- Искуство во изведбени работи
- Хаусмајсторски способности (ќе се сметаат за предност)

*Одлична почетна плата со можности за зголемување на истата.

Т.Х.Ц Куалити Груоп е нова компанија која се занимава со производство на растенија за употреба во фармацијата. Компанијата нуди одлични работни услови и можност за постојана надоградба со амбициозен и професионален тим кој има големо искуство во областа.

 

КЛИКНИ