ЕЛЕКТРО ТЕХНИЧАР ЗА ОДРЖУВАЊЕ ВО ИНДУСТРИСКО ПРОИЗВОДСТВО

За компанијата: Нашата приказна започна во 2012 година во Скопје, Северна Македонија. Во времето кога имавме само една машина за полирање една дупчалка и една пила работат со 3 вработени во хала од 100 метри квадратни. X-Star... повеќе за компанијата »

ФЕРАЛ МЕХАНИКА дооел, со 10-годишно присуство во производство на метални и пластични продукти во Република Северна Македонија, бара:

ЕЛЕКТРО ТЕХНИЧАР ЗА ОДРЖУВАЊЕ ВО ИНДУСТРИСКО ПРОИЗВОДСТВО (м/ж)

 

Пријавените кандидати треба да ги исполнуваат следните услови:

 • ССС/IV степен на стручна подготовка, Електро техничар;
 • Познавања од сервисирање и промена на делови на машини за профили, преси, машини за пластифицирање, машини за полирање итн;
 • Познавање од механика, автоматика, пневматика и хидраулика, ќе се смета за предност;
 • Работно искуство во одржување;
 • Самоиницијативност, енергичност и посветеност кон работата со интерес за подобрување.

Работни задачи:

 • Редовно оддржување на машини во производство во погон;
 • Демонтирање и монтирање на машини во производство;
 • Отстранување на дефекти.

      
Од кандидатите за бараната позиција се очекува да ги поседуваат следните вештини,  способности и лични особини:

 • Организираност и ефикасност;
 • Способност за тимска работа;
 • Работа со дадени рокови;
 • Следење на интерните правила и процедури;
 • Самоиницијативност и самокритичност.

НУДИМЕ:

 • Годишен одмор согласно ЗРО;
 • Додатоци на основната плата согласно ЗРО;
 • Висината на платата е по договор со кандидатот;

Дополнителни обуки по барање на кандидатот

Кандидатите кои ги исполнуваат условите може да испратат кратка биографија на емаил [најави се за да го видиш е-маилот] ; [најави се за да го видиш е-маилот]  или на тел за контакт: 072/246-544 во временски период од 08-16 часот.

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »