Бараме садомијач - ка

  • Објавен пред 10 месеци
  • Барбакан
  • Активен до 15.09.2017
  • Позиција: Келнер/угостител/туризам
  • Локација: Скопје

Барбакан вработува садомијачка на неопределено време , со искуство чесна и вредна личност спремна за тимска работа во 2 смени. Нудиме солидна плата одлични услови за работа и добра атмосфера за работа.

јавете се на телефон 072 531 084

КЛИКНИ